El dinosaure més gran del món arriba a Barcelona

Una rèplica de l’esquelet original del dinosaure més gran de tots els temps és l’estrella principal de l’exposició: Spinosaurus, el gegant perdut del Cretaci, que s’inaugura avui a Barcelona.

Avui s’ha inaugurat una exposició dedicada al dinosaure carnívor més gran que s’hagi trobat mai: el ‘Spinosaurus’.

Aquesta col·losal criatura que es pot veure a les imtges va mesurar prop de 15 metres i va pesar prop de 7 tones. Cal destacar que és el primer dinosaure, del que s’hagi tingut constància, que s’adaptés al medi aquàtic.

L’‘Spinosaurus‘ va viure fa 95 milions d’anys al nord d’Àfrica, i ara es troba a l’exposició del Museu de Ciències Naturals  de Barcelona, que romandrà oberta al públic fins el març de l’any que ve.

 

 

Hoy se ha inaugurado una exposición dedicada al dinosaurio carnívoro más grande que se haya podido encontrar nunca: el ‘Spinosaurus’.

Esta colosal criatura que se puede ver en las imágenes midió cerca de 15 metros y llegó a pesar cerca de 7 toneladas. Cabe destacar que es el primer dinosaurio, del que hayamos tenido constancia, que se adaptó al medio acuático.

El ‘Spinosaurus’ vivió hace 95 millones de años en el norte de África, y ahora se encuentra en la exposición del Museu de Ciències Naturals  de Barcelona , que permanecerá abierta al público hasta marzo del año próximo.

8aldia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s